Voetbal Verjaardagsfeestje

Published May 23, 21
3 min read

Springkasteel Huren

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
springkastelen

Veilige verhuur van springkastelen in de Kempen Ongeacht of je een groot springkasteel wilt huren bij ons in de Kempen of kiest voor springkastelen met glijbanen en obstakels; je bent altijd verzekerd van de beste prijs en kwaliteit. It Takes 2 in Geel biedt namelijk de beste prijs in de Kempen voor de verhuur van springkastelen.

Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen op onze springkastelen. Wil je een springkasteel met of zonder glijbaan huren voor je feest in de Kempen, maar twijfel je omwille van het weer? Geen zorgen! Bij ons geniet je van een goed-weergarantie - Springkasteel huren. Bij slecht weer kan je namelijk tot twee uur voor de levering nog annuleren.

Verhuur Springkastelen Huur Feestmateriaal

Je vindt het aanbod hieronder, van een springkasteel met glijbaan tot een springkasteel met flamingo’s. despringplaneet. Onze springkastelen zijn bovendien ook beschikbaar voor verenigingen die een groot feest willen geven. Springkasteel Krokodil. Meer weten of een springkasteel huren? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70 of via e-mail.

De Leukste Springkastelen HurenHaaien Springkasteel

Indien u enkel voor 1 dag wenst te huren gelieve dan even een mail te sturen met het gewenste springkasteel en verhuurdatum zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is. Gelieve bij aan te duiden met wat wij het springkasteel kunnen bevestigen - meisjes springkasteel. Voor een zachte ondergrond neemt u de bevestigingspinnen en voor een harde ondergrond de gewichtzakken (red devil's).

Het Leukste Springkasteel Huren

Indien gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. als je bij het winkelmandje verder gaat naar betalingen is er een vakje voorzien om een opmerking in te geven indien dit nodig is. leveren in Balen, Diest, Geel, Ham, Herentals, Herselt, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol, Olen, Tessenderlo en Westerlo U ontvangt van ons 1 a 2 dagen op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Haaien springkasteel.

Springkasteel Unicorn Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen (230V). Wij geven een ‘slecht-weer-garantie’ tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren ! Kortom: indien wij niet moeten vertrekken … betaalt u niets !! Bij twijfel nemen we, voor vertrek, contact met u op om te overleggen.

Verhuur Springkastelen - Partyverhuur - België

Springkasteel Huren? Ruime Keuze Aan SpringkastelenVerhuur Van Super Leuke Springkastelen

De biergiraf is een tafel toog met een inhoud van 3 liter bier (Springkasteel Krokodil) - JB Inflatables. • € 25De biergiraf kan ook gekocht worden: € 125.

Leuke obstakels en glijbaan. Afmetingen: 5,5m x 5m x 3,6m Geleverd & geplaatst 1 dag €135,00 PROMO 4 dagen €150,00 Een leuk springkasteel voor elke voetballiefhebber. Aan de binnenkant zijn er obstakels en een voetbal, en op de wanden zijn er leuke afbeeldingen van voetballers voorzien (JB Inflatables). Om het spelplezier nog groter te maken is er aan de zijkant nog een glijbaan voorzien.

Verhuur Springkastelen Huur Feestmateriaal

Deze kunnen aangesloten worden op de geluidsinstallatie. Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes. dino party. Afmetingen: 4m x 4m Geleverd & geplaatst 1 dag €145,00 Met de luchtkanonnen in het springkasteel kan je de balletjes door de ringen proberen te schieten. Neem de glijbaan naar beneden, verzamel de balletjes en klim terug naar boven (JB Inflatables).Er zijn veel obstakels waar je door, onder of over kunt klimmen. Op het einde vind je nog een super leuke glijbaan. Afmetingen: 14m x 4,7m x 4,3m Geleverd & geplaatst 1 dag €260,00 PROMO 4 dagen €330,00 In deze stormbaan ben je een echte brandweerman. Springkasteel Krokodil. Ga door de obstakels, klim omhoog en ga langs de grote glijbaan naar beneden - Springkasteel piraten.

More from Kinderopvang

Navigation

Home

Latest Posts

Leuk Speelgoed - Peuter - Jeugd En Gezin

Published Sep 12, 21
6 min read

Buitenspeelgoed Kopen

Published Aug 24, 21
6 min read

Sinterklaas Snoepgoed

Published Jun 29, 21
0 min read